internet directory
Categorii
Site-uri Noi
Cabinet stomatolgic Cerisdent
Detalii Site - Top 100 - Siteuri noi - Inscriere Site
8557Site ID :
18-8-2007Data Inscrieii :
360Vizite :
Descriere:
Cabinetul stomatologic Cerisdent si-a inceput activitate in iunie 2005 avand ca scop furnizarea de servicii stomatologice profesionale, pentru toate categoriile de varsta (copii, adulti, pensionari) si a venit ca o dorinta a Dr.Popescu Ceris de a realiza un cabinet stomatologic care sa vina in intampinarea celor care doresc un act terapeutic deosebit intr-un ambient placut si linistit.
Tratamentele stomatologice sunt nedureroase, iar lucrarile dentare sunt realizate rapid. Serviciile stomatologice sunt complete cuprinzand toate gama de tratamente stomatologice: terapie dentara, protetica, implantologie, cosmetica dentara, ortodontie si profilaxie dentara.
Cabinetul stomatologic Cerisdent se afla situat pe strada Secuilor nr.5, in cartierul Berceni, la o distanta de 10 minute de statiile de metrou Constantin Brancoveanu si Piata Sudului.
Cabinetul stomatologic Cerisdent este dotat cu aparatura ultramoderna si completa, astfel putand fi asigurata toata gama de servicii in stomatologie. Spatiul este generos si respecta normele corecte impuse de lege pentru functionarea corespunzatoare a cabinetului stomatologic: hol, sala de asteptare, camera speciala pentru sterilizare, toaleta pentru pacienti si toaleta pentru personalul medical. Dotarea cabinetului stomatologic cuprinde un unit dentar modern, aparat de detartraj cu ultrasunete, lampa foto pentru realizarea de obturatii fizionomice, iar materialele folosite sunt de ultima generatie. Sterilizarea se realizeaza conform normelor DSP-Bucuresti cu aparate de sterilizare noi, de ultima generatie.
Cabinetul stomatologic Cerisdent este un ajutor pentru persoanele cu probleme dentare de la cele mai obisnuite (obturatii, extractii dentare), pana la cele mai complicate (implante, ortodontie).
Va invitam sa apelati cu incredere la serviciile cabinetului nostru si va asteptam la controlul stomatologic periodic necesar care este gratuit.

Sanatatea danturii dumneavoastra este importanta!
, ,

Web Directory | Submit Site | Free Software | Video Players | Mp3 Ringtones | Director Web | Subtitrari